Alt i malerarbejde til privat og erhverv

Maleren v/ Chanett Petersen udfører alt inden for malerarbejde til private kunder såvel som erhvervskunder.

Træffetid på telefonen er mandag til torsdag fra klokken 7.00-16.00.

Kvalitet og konkurrencedygtige priser

Trænger træet på gavludhænget til en kærlig hånd, skal flyttelejligheden sættes i stand, eller har du brug for en professionel maler i forbindelse med et nybyggeri eller en renovering af en bolig eller virksomhed, så tøv ikke med at kontakte Maleren.

Vi har mere end 15 års erfaring i faget, og har gennem tiden udført arbejde for alle kundetyper inden for privat- og erhvervsregi. Som professionel maler kan vi garantere et kvalitetsarbejde, hvor alt bliver udført korrekt og med et smukt resultat i første forsøg.

Vi har stor viden og kendskab til de forskellige produkter og ved, hvad der bedst matcher de forskellige materialer, så du som kunde er garanteret en kompetent rådgivning og et tilfredsstillende resultat efter dine ønsker og behov. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og tilbyder altid en konkurrencedygtig pris.

Kontakt Maleren v/ Chanett Petersen på telefon 21 86 77 07 for et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde.

Vi udfører alt inden for:

Hvad enten opgaven er omfangsrig og krævende med maling eller renovering af 200 m2 vægge, eller det blot drejer sig om tapetsering af en 2 m2 væg, er vi den helt rette samarbejdspartner.

Sprøjtemaling

Istandsættelse, renovering og nybyg

Spartling og pudsning

Indendørs malerarbejde

Udendørs malerarbejde

Tapetsering

Opsætning af filt og væv