Lastbil- og vognmandskørsel

​Langelands Kloakservice løser en lang række opgaver inden for transport og vognmandskørsel. Uanset om I skal transportere bygge- og anlægsmaterialer, landbrugsafgrøder eller affald, så kan vores vognpark løse opgaven.

Altid levering til tiden

Som vognmand går vi meget op i en levering til tiden. Vi lever af vores høje service og tilfredse kunder, hvorfor vi altid går langt for at overholde alle indgåede aftaler om leveringstid og pris. Vi sørger for at holde en tæt dialog med vores kunder, så vi er sikre på, at alle forventninger er afstemt fra start.​

Kontakt Langelands Kloakservice på telefon 62 50 16 18/21 69 30 28  for et uforpligtende tilbud – vores service dækker hele vejen.

Vores vognpark tæller bl.a. lastbiler i flere størrelser, hvorfor vi kan varetage kørsels- og transportopgaver i ethvert størrelsesomfang. Således behøver I kun én samarbejdspartner for at klare arbejdet.

Vi tilbyder blandt andet:

Vi har blandt andet varetaget mange opgaver for miljøcenteret men kører for alle kundetyper, hvad enten det drejer sig om private opgaver eller opgaver for entreprenører, byggepladser og andre erhvervskunder.

Vi tilbyder udlejning med chauffør efter en fast timepris eller ved større opgaver til en nærmere aftalt pris.

Levering og transport af jord, sand og grus

Bortskaffelse af bygge- og haveaffald

Transport af landbrugsafgrøder

Maskintransport

Hejseopgaver

Transport og levering af bygge- og anlægsmaterialer