Firmaprofil

Om Langelands Kloakservice

Langelands Kloakservice har siden starten i 1982 leveret professionelt arbejde til både private kunder og erhvervskunder.

Alsidig og bred viden

Virksomheden beskæftiger i dag mellem seks og ti faguddannede medarbejdere med stor erfaring inden for de forskellige ekspertiseområder, der blandt andet dækker autoriseret kloakarbejde, slamsugning, entreprenørarbejde, vognmandskørsel samt naturligvis maskinstationsarbejde.​

Gennem årene har vi udført arbejde for såvel private kunder, som i landbruget, for kommunale instanser og for større og mindre virksomheder.

Som kloakvirksomhed lægger vi stor vægt på, at alle vores medarbejdere besidder en stor viden inden for de områder, de arbejder med.

De kan med andre ord mere end bare at betjene maskinerne. De har også ekspertise inden for bl.a. naturpleje, landbrugsproduktion og entreprenørarbejde, ligesom de kan tilbyde en kompetent og professionel rådgivning, så du som kunde får den helt rigtige løsning på lige præcis din opgave.

​Vi stræber efter at løse alle opgaver professionelt og effektivt. Det nedbringer dine omkostninger og giver dig en sikkerhed for, at arbejdet er udført til punkt og prikke.

​Få yderligere oplysninger

Ønsker du at vide mere om Langelands Kloakservice, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 62 50 16 18 for en uforpligtende samtale eller et konkurrencedygtigt tilbud.